Motivation

Blir så opepp på att jag inte ser resultat! Är så frustrerande!
Jag vet att inte gått lång tid alls, och jag känner att jag orkar springa två låtar utan att dö, det kunde jag inte förut, så något händer ju, men det tänker jag inte på så här när jag inte tränar just för tillfället. När jag är ute och springer, ja eller på bandet just nu för att det för halt ute, så känner jag att jag orkar en bit till, och pushar mig! Men vill heller inte ta i för hårt i början så jag får några skador så jag inte kan fortsätta eller nåt.
Igår gick det ganska så bra, gjorde ett yogapass på en kvart också och jag har en bra bit kvar ner till golvet om man säger så :P Är inte vig direkt :P
 
Jag längtar så tills man kan gå ut och springa, för ju längre jag springer, ju längre har jag hem, och hem måste man ju så det är bara på kötta. Längtar verklgen!
 
I morgon börjar vi här hemma med planking utmaning! Första dagen är det 20 sek som gäller! Är så taggad för det, vill gärna "tävla" mot min familj, blir så mer peppad då! Då kan man tjata lite på varandra :) Och då går det bra och man peppar varandra varje dag :)
 
Tänker på dom här bilderna när jag behöver motivation.
 
 
 
 
 
| | Kommentera |
Upp