Att man orkar!

Hej på er! Hoppas er dag har varit bra!
 
Jaa den här promadonnan från frisören ringde igen och bad igen om ursäkt att hon gjort fel men att hon inte är mer än mänsklig och det kan jag köpa, men hon kan ändå inte förvänta sig att jag ska komma tillbaka. Innan vi la på förstod hon till slut att jag inte kommer tillbaka och betalar resten.
Några sekunder efter vi lagt på får jag ett sms från henne där det står på mycket dålig svenska "Tack jag har tappat jobbet.hoppas du mor bra".
Eeh what?! Är det nu mitt fel helt plötsligt att hon gjorde ett misstag. Och om hon får sparken för ett misstag om några hundra är det då ett seriöst företag? Nej skulle inte tro det.
Plus att om hon får sparken över det här lilla kan det inte vara första gången hon gjort misstag. För det är inte okej som chef att sparka någon som gjort ett misstag en gång.
 
Tex min pojkvän berättade att man får tre chanser sen om det händer något en fjärde gång kan man börja diskutera. Såå är hennes arbetsgivare en bra arbetsgivare? Knappast!
 
Jag tänker inte svara i min telefon nu när det är ett dolt nummer (dumma mig som gjorde det den här gången, jag som aldrig gör det) eller om det är ett nummer jag inte känner igen eller om det här det här företagets nummer. Jag tänker inte ödsla mer tanke eller tid på den här händelsen mer.
 
Nu ska jag laga lite mat, mysa i soffan, Mamma och Micke kommer hem i natt så blir min sista kväll ensam hemma på ett tag så ska nog börja se en ny serie. Alla jag följer nu har uppehåll eller så spar jag lite på avsnitten så jag kan se fler efter varandra ^^
 
Så vi hörs hurrni puss!! :D
| | Kommentera |
Upp