Lite avundsjuk

Måste säga Sandra, att jag är så avundsjuk på dig! Du har allt, en helt underbar och snygg pojkvän, en familj, ett jobb (du jobbar för mycket men iafl) alla dina vänner finns där när du behöver dom. Fan vilket bra liv du har, nu. Vet att du haft det jobbigt men nu är det verkligen din tur att få njuta av livets underverk. Skulle bra gärna vilja ha det lite mer som du. Mitt liv är bara kaos typ hela tiden...Och då menar jag verkligen hela tiden!
För ca 3 ½ månader sen kom den en underbar pojke in i mitt liv, He brought my life back efter det att livet rasat, igen. Jag trodde nästan att han var den rätta för ett bra tag. Han gjorde mig glad och lycklig och livet kändes lätt, fluffiga moln, sen kom det fram, han var ett svin trots allt. Trots alla varningar jag fått så trodde jag inte på dom, han var ju helt underbar, Han var ju min prins, hur kunde någon som han vara dålig? Men skulle fan lyssnat på dom för han krossade mitt hjärta..mitt hjärta har blivit krossat för många gånger nu. Händer det en gång till inom loppet av nått år går jag fan under! Det måste få läka innan det kan krossas igen.

Sandra jag saknar dig, vi har inte setts på hundra år känns det som. Men jag förstår också varför, för du lever ditt underbara liv med Tommy! Lycka till med allt så får vi ses när du har tid nån gång gumman =) <3
Allmänt | | En kommentar |
Upp