#1

Han hade parkerat bilen långt in i skogen, där skulle ingen kunna se oss.
Vi pratade en stund om mest ingenting bara för att bryta den lite stela stämningen.
Han höjde volymen lite på radion, passande nog spelades Animals med Nickelback.

Jag fnissade lite för mig själv och tog av mig bilbältet. Min korta jeanskjol hade åkt upp lite så jag drog ner den. Han tittade nyfiket och jag log mot honom. Han var så jävla sexig i sin vita t-shirt och mörka jeans. Hans blåa ögon fick mina knän att bli spagetti (tur att jag satt ner). Hans armar var muskulösa och hans mörka hår var snyggt stylat. Kunde knappt slita blicken från honom, han gjorde mig så pirrig!

Jag såg hur han granskade min korta kjol, röda halternäck linne med djup rigning i ryggen och platta puffiga hår, sotat sminkning runt ögonen med lätt skimriga läppar.

Vi såg på varandra en stund innan vi båda slängde oss mot varandra och kysstes. Och guuuuud vilken härlig kyss! Jag kunde inte få nog.
Jag drog mig mot honom och satte mig gränsle över honom, kjolen åkte upp och hans ena hand plaserades på mina hotpants och den andra på min hals.

Vårat lätthånglande övergick snabbt till lite grövre. Han smekte min nakna rygg och kysste min hals.
Jag kände hur jag snabbt blev allt kåtare och slet av honom tröjan. Hans muskliga bröst blottades och en döskalletatuering syntes på vänstra nyckelbenet och axel, han hade även en piercing i vänstra bröstvårta.
Jag blev glatt överaskad och kysste honom.

Han smög försikigt en hand mellan mina ben och smekte mig. Jag började stöna och bet honom i halsen. Jag blev allt våtare, han krånglade av mina trosor och fortsatte att smeka mig, jag blundade och kände hur han log när han kände hur våt han gjort mig.
Jag kände hur mina ben började skaka och jag tog bort hans hand, ville inte komma än, och knäppte upp hans jeans och lirkade fram hans hårda kuk. Jag runkade honom en stund innan han tog bort min hand, la mina armar på hans axlar och kysste mig.

"Va fan gör han" tänkte jag, vill han inte eller?
Så plötlsigt kände han efter om jag fortfarande var lika våt, när han märkte att jag var det förde han sin kuk in i mig, jag började sakta att rida honom och klöste hans axklar.
Han höll en hand på min rumpa och den andra använde han för att dra mig i hårer. Jag red fortare och stönade allt högre.
Mitt stönande måste gjort honom kåtare för han smekte hela min kropp och bad om mer.

Rockmusiken dunkade i bilen, mitt stönande ekade genom dom öppna fönstrerna och mycket snart var det över.
Han stelnade till och bet mig i halsen.
Det gjorde inget att jag inte kom, det hade vart så jävla hett ändå.
Han kysste mig kärleksfull och sa "nästa gång är det jag som tar hand om dig".

Allmänt | | Kommentera |
Upp